Dekkhotell

Da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong.
Vi har nylig bygget ut med en ekstra hall for dekkhotell, med plass til 5000 dekk. Her løser vi alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold.

Vi tar oss av renhold av både dekk og felger, slik at de holder seg bedre under lagring. Kontroll av dekk og felger inngår i servicen på vårt Dekkhotell. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Avbalansering av dekkene tar vi oss også av.

Sjekk inn dekkene dine på dekkhotell

La oss ta godt vare på dekkene dine.
Når dekkene oppbevares riktig holder de også lengre.

Fordeler med dekkhotell:

  • Hjulskift utføres raskt med moderne verktøy som trekker hjulmutterne til med riktig moment. Du slipper skader på felger og hjulbolter. Med riktig moment på hjulboltene, blir de enkle å skru løs, også med vanlig håndkraft.
  • Sensorventiler som er i de fleste nye biler blir kalibrert og nullstilt ved hjulskift.
  • Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med dekkhotell slipper du også å bruke viktig lagringsplass til dekkene dine hjemme.
  • Vask av dekk og felg før lagring, gjør at de holder seg bedre og lengre. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring med topp moderne hjulvasker.
  • Via vår hjemmeside kan dere enkelt bestille time for hjulskift til din bil. På hjemmesiden finner dere all informasjon rundt dekkene der har lagret hos oss: Restmønster, dekk dimensjon, alder på dekkene dine, dekkmerke osv.
  • Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.
  • Vi forsikrer hjula dine som ligger på dekkhotell. (vi dekker egenandelen din)