Sjekk inn dekkene dine på DekkHotell. Da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong.

Vi har nylig bygget ut med en ekstra hall for dekkhotell, med plass til 5000 dekk. Her løser vi alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold.

Vi tar oss av renhold av både dekk og felger, slik at de holder seg bedre under lagring. Kontroll av dekk og felger inngår i servicen på vårt DekkHotell. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Avbalansering av dekkene tar vi oss også av.

 

 

SKIFT

Skifting utføres raskt med moderne verktøy som trekker hjulmutterne til med riktig moment. Du slipper skader på felger og hjulbolter. Med riktig moment på hjulboltene, blir de enkle å skru løs, også med vanlig håndkraft.

 

BALANSE

Avbalansering bør gjøres før hver sesong.

 

OPPBEVARING

Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med Dekk Hotell slipper du og bruke viktig lagringsplass til dekkene dine hjemme.

 

VASK

Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.

 

TIME

Dekkhotell sender deg forslag om tidspunkt for hjulskifte. Vi sørger for at bilen din blir riktig “skodd” i forhold til årstidene. Vil du ha et annet tidspunkt, så si ifra.

 

KONTROLL

Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

 

FORSIKRING

Forsikring sørger for at alle hjulene hos Dekk Hotell er dekket mot tyveri og brann.

 
Me tilbyr dekkhotell til alle typer kjøretøy, både til privatkunder og firmakunder.